</Timelapse oplossing Toverland>

Attractiepark Toverland gaat een samenwerking aan met AutoMates Media voor een innovatieve timelapse-oplossing.

Het park wil de bouwprojecten in het park vastleggen en delen. AutoMates Media biedt een mobiele en eenvoudige oplossing met de focus op beeldkwaliteit.

</WebSwitcher RTL Nieuws>

De nieuwsredactie van RTL heeft gekozen voor de innovatieve oplossing WebSwitcher van AutoMates.

Deze keuze stelt hen in staat om snel en eenvoudig live te gaan op sociale kanalen. Met WebSwitcher kunnen ze moeiteloos schakelen tussen verschillende camerabeelden en grafische elementen toevoegen, waardoor ze hun nieuwscontent op een dynamische manier kunnen presenteren aan het publiek.

</Audio-omgeving Omroep Venlo>

Omroep Venlo heeft gekozen voor een state-of-the-art digitaal audioplatform gebaseerd op hoogwaardige apparatuur van DHD Audio en OmniPlayer 3 voor playout.

Het nieuwe platform stelt de omroep in staat om efficiënter en effectiever hoogwaardige audiocontent te produceren en uit te zenden op zowel radio als TV. Het platform zal een breed scala aan programma’s en uitzendingen ondersteunen, en verder bijdragen aan de lokale mediadynamiek.

</Therapie>

Therapie is een serie die een kijkje biedt in de intieme sessies tussen therapeuten en hun cliënten. Seizoenen 1 en 2 werden uitgezonden op Canvas in 2019 en 2022.

Momenteel wordt seizoen 3 intensief voorbereid. In opdracht van productiehuis Paneka hebben we de opnameapparatuur vernieuwd en aangepast aan de actuele vereisten, om zo te kunnen blijven voldoen aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en inhoud.

</PTZ André Rieu Studio's>

André Rieu Studios heeft een regieset in gebruik genomen, bestaande uit 5 Canon PTZ-camera’s en een Skaarhoj controller. Deze innovatie vereenvoudigt de video-opnames van de repetities in Andre’s studio.

Alle camera’s kunnen worden bediend door slechts één persoon, wat efficiëntie en flexibiliteit maximaliseert.

</L1 Radiostudio's>

AutoMates Media verzorgde het volledige technische ontwerp en de installatie van de audio-omgeving voor L1.

Na 15 jaar dienst werd de Mandozzi audioapparatuur gefaseerd vervangen door DHD Audio apparatuur, met als hoogtepunt de volledige vernieuwing van alle radiostudio’s. Niet alleen de techniek maar ook de meubels en de aankleding van de ruimtes ging volledig op de schop.

Ook realiseerden we maatwerkoplossingen, zo werd Visual Radio geautomatiseerd en ontwikkelden we een applicatie om afkijkschermen te kunnen schakelen per werkplek.

</Jumbo Radio>

Voor de bouw van de Jumbo Radio studio in het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten dacht AutoMates Media uitgebreid mee met het bouwproces. We hebben hierbij speciaal gelet op zicht- en cameralijnen, akoestiek, koeling en verlichting. 
Daarnaast verzorgden wij de volledige technische inrichting van de studio in samenwerking met Media Utilities (DHD) en Music & Images (Omniplayer).

Sinds de oplevering verzorgen wij de monitoring en distributie van de radiostreams en zijn we het technisch aanspreekpunt voor de medewerkers van Jumbo Radio en de muzieksamenstellers van Top of Mind.

</Omroep Flevoland TV-regie>

Omroep Flevoland is een creatieve omroep die graag het maximale uit alle middelen haalt. Dit sluit perfect aan bij het AutoMates Media Sidepanel welke wij geleverd hebben in combinatie met CasparCG voor graphics playout.

Het automatiseren van de TV-regie was een deel van een grootschalig vervangingstraject welk door meerdere partijen gerealiseerd is, waaronder Triple Audio en CUE-Support.
AV & Entertainmaint Magazine schreef hier een artikel over, met aandacht voor AutoMates.

</Kwizzele>

Voor regionale omroep L1 bouwden we een volledig geautomatiseerd quiz-systeem waarmee op een dag met slechts 3 personen (technicus, regisseur en redacteur) tot wel 10 afleveringen van de populaire streek-quiz Kwizzele kunnen worden opgenomen.

Het systeem weet welke instarts klaargezet moeten worden, houdt de standen bij en zorgt voor alle graphics en geluidseffecten.

Met dit efficiënte systeem haalde AutoMates Media zelfs het jaarverslag van de omroep.

</L1 TV-regie>

Regionale omroep L1 durfde het aan om bij de vervanging van de TV-regie veel A-merken te vervangen door slimmere en goedkopere oplossingen.

AutoMates Media verving de GV Kayak switcher door een Blackmagic Design ATEM in combinatie met CasparCG voor graphics playout. Dit alles centraal aangestuurd door het AutoMates Media Sidepanel en de Multiscreen Manager.

Sinds september 2018 is deze regie dagelijks in gebruik voor alle live studio-uitzendingen van L1.